Переклад сайту за один день.

Використання сайту кількома мовами в Україні особливо популярне. Багато жителів нашої країни спілкуються між собою не лише українською, а й російською мовами, а національні компанії і навіть малий бізнес дуже активно співпрацює із західними партнерами. Крім того, в Україні бізнес стикається з необхідністю розширення географії продажів. Все це ставить власника веб-сайту перед необхідністю створення багатомовності для свого сайту.

перевод сайта

Розглянемо основні переваги мультимовності на вашому ресурсі:

    1. Різке збільшення трафіку та зростання продажів. Кожна нова сторінка вашого сайту (його певний мовний варіант) буде індексуватися окремо зі своїми ключовими словами. А це означає, що інформація, викладена на вашому сайті, стане доступною для більшого кола потенційних клієнтів.
    2. Прихильність ваших клієнтів. Створюючи можливість вибору зручної мови для сприйняття інформації на вашому сайті, ви створюєте позитивний імідж своєї компанії. Переклад сайту мовою вашого клієнта залишить позитивне враження турботи про кожного.
    3. Дотримання законів. У 2021 році уряд України ухвалив закон про забезпечення функціонування української мови як державної. Це означає, що на всіх українських сайтах та програмах за замовчуванням має завантажуватися українська мова. Розміри штрафів за недотримання закону варіюються від 3400 грн. до 6800 грн.
Web-time допоможе організувати переклад сайту будь-якою мовою. Наша компанія має величезний досвід створення багатомовних сайтів. Вартість проектів здебільшого прораховується індивідуально під кожного. Але іноді найкращий варіант, скористатися автоматичним перекладом. Автоматичний переклад дозволяє швидко, недорого та якісно вирішити проблему протягом одного дня. Щоб замовити послугу, можна звернутися за телефоном +380963412034 або відвідати сайт webriot.online.

Висновки: Створення української версії сайту на території нашої країни є обов’язковою умовою ведення бізнесу в інтернеті. Кожна мовна версія на вашому сайті дозволяє розширити приплив клієнтів та збільшити продажі.

Зателефонувати

 

Viber

 

Зворотний дзвінок