Шаблонний чи ексклюзивний сайт?

шаблонний дизайн сайтуБільшість клієнтів веб-студій, які хоч трохи розбираються у веб-розробці або ж намагалися вникнути в цю тему перед замовленням свого сайту, почувши фразу “шаблонний дизайн” лякаються і ставлять під сумнів будь-які докази. Звичайно, кожен клієнт хоче отримати ексклюзивний дизайн та повноцінний функціонал для свого сайту, заплативши при цьому мінімальну вартість. На жаль, так не буває. Задаючись питанням “Використовувати шаблонний чи ексклюзивний дизайн?” необхідно розуміти кардинальну різницю у вартості цих рішень. Але чи так погані “шаблонні” проекти? Машина у вашому гаражі, меблі у вашій кімнаті, телефон у ваших руках або навіть їжа, все це, як правило, виготовлено на основі шаблону. Але, чи це говорить про якість даної продукції? Звичайно ж ні.

Що краще шаблонний або ексклюзивний сайт?

Відповідь на це непросте питання закладено у потребах клієнта. Якщо компанія має великий авторитет на ринку, може називати себе великим гравцем і конкурувати з іншими не менш авторитетними організаціями, вона просто зобов’язана приділити багато уваги своєму сайту. Використовувати нестандартні рішення, залучати дизайнерів. У такому разі шаблонний проект недоречний. Якщо ж ви підприємець-початківець і ваша основна мета пошук клієнтів, типовий сайт чудово підійде для старту.

Іншими словами, показник якості сайту можна виразити двома пунктами:

  1. Технічна складова. Сюди входить безліч сучасних вимог до сайту для його успішного просування. Підсумок дотримання цих вимог – якісний сайт, який виконує завдання залучення клієнтів.
  2. Іміджева складова. Цей показник наголошує на статусі вашої компанії в особі ваших клієнтів.

Висновок.

Хороший сайт можна створити за невеликі гроші. Дуже важливо, щоб при цьому були дотримані всі основні технічні вимоги. При замовленні створення сайту необхідно насамперед визначитися що саме вам потрібно. Ви повинні допомогти розробнику зрозуміти ваші потреби та бажання. Навіть якщо клієнт не завжди може чітко сформулювати що саме йому потрібно, шаблонний чи ексклюзивний сайт? Професійна веб-студія завжди зможе надати необхідну допомогу та підштовхнути клієнта до прийняття правильного рішення. Таким чином, дуже важливо правильно вибрати постачальника послуг створення сайтів.

Зателефонувати

 

Viber

 

Зворотний дзвінок