Оновлення сайту. Навіщо це потрібно?

модернизация сайтаБажаєте бачити свій сайт процвітаючим, конкурентоспроможним та відомим? Тоді у вас є один шлях – регулярні оновлення. Навіть якщо ваш сайт вже має небувалий успіх, а кількість відвідувань тільки зростає і ви абсолютно задоволені цим результатом, вам не варто розслаблятися і опускати руки. Інтернет технології розвиваються з небувалою швидкістю і якщо ви відпочиваєте, ваші конкуренти вже впроваджують на свої сайти сучасні нововведення та нарощують свою перевагу. Щоб уникнути спаду попиту та популярності, необхідно в період розквіту продумувати нову стратегію розвитку.

Як покращити свій сайт?

 

Кожен сайт представлений в інтернеті має свої унікальні характеристики, цілі та призначення. Вигадати якусь універсальну формулу щодо покращення та оновлення сайту неможливо. До кожного проекту необхідний індивідуальний підхід, що базується на більшому досвіді для досягнення максимально позитивного результату. Тому найкраще звернутися до нашої web-студії, яка зможе професійно вирішити таке завдання.

 

Все ж таки можна виділити основні напрямки для модернізації на будь-якому сайті:

  • Оновлення вмісту сайту. Регулярне оновлення сайту та поповнення контенту є важливою складовою розвитку вашого сайту. Навіть якщо вам зовсім не цікаві огляди продукції або очевидні описи характеристик товару, серед усієї вашої аудиторії користувачів знайдуться ті, кому це буде корисно і актуально. Розміщувати нову статтю в блоці новин два або три рази на тиждень не так складно. Адже на ваш сайт заходять не тільки живі люди, а й роботи пошукових гігантів (Google, Yandex та ін.), які позитивно відзначать поповнення унікальним контентом вашого сайту та згодом допоможуть вам зайняти вищу позицію у ранжируванні.
  • Зміна функціоналу сайту. З розвитком сайту та збільшенням його відвідуваності зміна функціоналу неминуча. Як адміністрації, так і самим користувачам може знадобитися впровадження програмних модулів, які забезпечують зручність роботи з вашим ресурсом. З недавнього досвіду нашої web-студії приклад такого модуля – онлайн калькулятор розрахунку газобетону, впроваджений на сайт будівельної фірми. Додавання на сайт сторінки з таким калькулятором дозволило не тільки полегшити життя клієнтам сайту, але й залучити нових людей, зацікавлених у темі будівельних матеріалів.
  • Оновлення дизайну. Зверніть увагу на топові сайти в пошукових системах, вони 1 раз на 3 роки роблять редизайн. Такий підхід дозволяє вдихнути нове життя в проект та й підігріти інтерес користувачів.

 

Висновки.

Прагнучи досягти ідеалу, ми докладаємо зусиль, які загартовують нас і роблять сильнішими. Ніколи не визнавайте свій сайт ідеальним за будь-яким із цих пунктів. Завжди прагніть зробити свій сайт кращим і ви досягнете успіху у своїй справі. Але ми завжди готові вам у цьому допомогти.

Зателефонувати

 

Viber

 

Зворотний дзвінок